Armijn: kok, docent en blogger
Veelzijdigheid is zijn middle-name. Armijn van Nierop is eigenaar van restaurant Armijn in Arendonk (België), waar hij ook chef is. Om zijn passie voor zijn vak door te geven geeft Armijn les bij Summa Horeca.
De coronaperiode dwong Armijn zijn positie te herbezien. Behalve restauranteigenaar en chefkok is hij nu ook restaurateur en cateraar. Daarnaast schrijft Armijn regelmatig voor het online platform voor de horeca Misset Horeca.
Een aantal van de blogs die Armijn voor Misset Horeca schreef, lees je hieronder.
- Goede gastheer onmisbaar in horeca
- Dictatuur in de keuken
- Gruwelen van afhalen
- Lang leven het verantwoorde voedsel
- Een gevoelige klap voor de hospitality
- Niet meer elk weekeinde ‘de sjaak’
- De zoektocht naar personeel
- De HorecaLeeft in Oost-Brabant
- Helemaal ‘gruts’ op onze Guus
- Geïnspireerd door een gepassioneerd ondernemer
- We moeten ons opnieuw uitvinden
- Zorgen over stijgende kosten
- Corona stimuleert creativiteit horeca
- Rol van herbergier past ons het beste
Maak kennis
Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!
Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzetest en ga in gesprek met onze studiekeuzecoaches. We helpen je graag op weg.