Topsporten en studeren: Emma doet het

Gepubliceerd op: 23 september 2024

Onderwijs

Summa Emma van Traa topsporter rugby Dubai nieuws

Emma van Traa, een 18-jarige student aan de opleiding Voeding en Leefstijl bij Summa, heeft dankzij de topsportregeling van Summa de mogelijkheid om haar studie en haar passie voor rugby te combineren. Op vrijdag 20 september is ze met de nationale rugbyploeg vertrokken naar Dubai, waar het team zal strijden voor kwalificatie voor het WK 2025. Emma’s ambitie is om uiteindelijk in de Ereklasse te spelen, maar eerst wil ze haar laatste jaar van de opleiding tot voeding- en leefstijladviseur afronden. “Er is al interesse voor me vanuit verschillende clubs, maar ik wil me eerst richten op mijn studie en rugby in de 1e klasse. Daarna kijk ik verder.”

Omroep Brabant sprak Emma net voor haar vertrek naar Dubai. Lees haar verhaal hier: Deze 'lompe en snelle' tiener wil als jonkie rugbygeschiedenis schrijven - Omroep Brabant


Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzecoaches. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag